Werkwijze

Fokus op je relatie!

Wil jij de fokus op je relatie leggen, meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 3 kwartier en is bedoeld om elkaar wat beter te leren kennen. Zo kan je ontdekken of je je prettig voelt bij mij. Dat is een belangrijke voorwaarde om open en kwetsbaar te kunnen zijn tijdens jullie traject. Voor mij is het een moment om te bepalen of ik voor jullie de passende hulpverlener ben. Zo niet dan kan ik jullie doorverwijzen naar iemand met meer of andere expertise voor jouw specifieke hulpvraag.

We maken een inschatting van de duur van het Wij-traject. De doelen zullen we om de 5 sessies evalueren. We maken geen vaste afspraken over de hoeveelheid sessies, zo kan je je traject altijd stopzetten wanneer je je doelen behaald hebt. Tijdens de laatste sessie zullen we evaluaren om de herstelde verbinding tussen jullie te vieren.

Is je partner nog niet in voor een traject, maar heb jij wel behoefte aan ondersteuning? Meld je dan aan voor een (gratis) kennismakingsgesprek waarin we de mogelijkheden zullen bespreken.