Samenwerking en ontwikkeling

Naast drie afgeronde jaren HBO Toegepaste psychologie (richting jeugd- en ontwikkelingspsychologie met stage bij buroboaz), heb ik de opleiding tot christelijk integratief coach van Stichting Groundwork afgerond. Daarnaast volgde ik de opleiding tot contextueel kind- en opvoedcoach bij Centrum Tea Adema.

Om me professioneel en persoonlijk te blijven ontwikkelen ben ik als coach en werkbegeleider betrokken bij Stichting Groundwork. Verder maak ik onderdeel uit van een netwerk van coaches, therapeuten en hulpverleners en woon ik intervisiebijeenkomsten bij. Enjoy with free spin no deposit. Ik werk aan verdieping rond onderwerpen als:

  • Lichaamswerk
  • ‘Voluit Leven’ (ACT)
  • ‘Een taal erbij’ (de Kontekst)
  • Verbinding als rode draad
  • Systemisch- en contextueel werk
  • ‘Focussing’

Een deel van mijn tijd werk ik bij Syncope hulpverlening waar ik cliënten begeleid en coach in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning.

parallax background

"Van alles waar je over waakt, waak vooral over je hart want het is de bron van je leven"

(Spreuken 4:23)