Even voorstellen

Ik ben Martine Buist, getrouwd met Marcel en moeder van twee tieners. Sinds 2017 praktijkhouder van Praktijk Fokus. Rond mijn 40ste was het tijd om te gaan doen waar al jaren mijn interesse lag. Ik heb me omgeschoold van verpleegkundige tot psychosociaal hulpverlener en coach. Tijdens mijn opleidingen ontdekte ik dat er blijvende groei mogelijk is als je verbinding leert maken met anderen en je eigen hart. Een spannend traject voor mij want verbinding maken was iets dat ik al jong had leren wantrouwen. Ik vond in een eigen groeitraject inzicht in mijn gedrag, overtuigingen en blauwe plekken, leerde voelen wat er te voelen is en nare ervaringen uit het verleden kregen een plekje.

Ik leer(de) verbinden met mezelf en leer(de) gezond te verbinden met anderen. Ik groei(de) als mens, maar ook als ouder en partner. Verandering van binnen naar buiten die doorwerkt als een olievlek. Dit maakt me gedreven om binnen Praktijk Fokus te werken aan groei in verbinding. Met als doel gezonde individuen en veilige gezinnen en relaties.

De verbinding met mezelf hou ik in stand door tijd te maken voor mezelf. Ik hou van lezen, (moes)tuinieren, piano spelen, bakken en lange wandelingen maken met onze hond. Maar ik kan ook erg genieten gezelligheid met gezin of vrienden, liefst in de natuur of bij de houtkachel.

Woorden die mij omschrijven zijn: gedreven, nuchter, humor, gevoelig, creatief, analytisch.

parallax background

"Van alles waar je over waakt, waak vooral over je hart want het is de bron van je leven"

(Spreuken 4:23)