workshops

Schateiland expeditie is een nieuwe methode waarbij de deelnemers een schateiland maken van wie ze zijn; met al hun wensen, kwaliteiten, hulpbronnen, struikelblokken en oplossingen. Het spel ‘Schatgravers’ wordt gespeeld, dit laat je nadenken over jezelf, maar ook over anderen. Je krijgt al spelend veel onderbouwde complimenten en daarmee weer een completer beeld van jezelf en de ander. Je wordt verrast door je eigen en andermans kwaliteiten en het ontdekken van klein geluk op speelse wijze. Daar gaat kracht van uit!
Dit geef je vorm in een creatief ‘schateiland’ wat inzicht geeft in je innerlijke processen.
De methode geeft inzicht in zichzelf (en anderen), is zelfbeeld- en zelfvertrouwen vergrotend en het resultaat kan ook nog eens trots opgehangen worden! Deze methode gebruik ik binnen de individuele coaching, maar is ook goed in te zetten in groepen kinderen en volwassenen. Voor deelname aan een workshop hoeft er geen sprake te zijn van een hulpvraag of probleem.

Deze methode is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar (soms jonger), tieners en volwassenen.

Workshop kinderen ‘Maak je eigen schateiland’.

Ben jij tussen de 7 en 12 jaar en heb je zin om een middag lekker creatief bezig te zijn en ook nog mooie schatten in jezelf te ontdekken, dan is deze workshop wat voor jou! In een kleine groep van 4 kinderen, met thee en lekkers, gaan we aan de slag. In principe kiezen we voor de woensdagmiddag en houden we rekening met continue-roosters. We proberen groepen samen te stellen op leeftijd.

De workshop duurt ongeveer twee uur en kost €17,50 per kind.

Workshop volwassenen ‘Vind je fokus’.

Ben jij op zoek naar een nieuwe fokus, nieuwe wegen of juist de weg terug naar jezelf? Wil je (weer) ontdekken waar je naar verlangt? Én ben je graag creatief bezig in gezelschap van anderen? Dan is deze workshop iets voor jou!

Samen met andere vrouwen ga je op zoek naar wat jij wil en waarnaar jij verlangt. We spelen het spel ‘Kompasvinder’; een richtinggevend en rakend kaartspel. Het laat je waardevolle levensinzichten opdoen en je eigen koers uitzetten, waardoor het gemakkelijker wordt om je hart te volgen. Met de gevonden inzichten als richtingaanwijzer ga je creatief vormgeven wat zich bij jou van binnen afspeelt; wat helpt je en wat houd je tegen om jouw weg te lopen?

Je gaat tijdens de workshop concreet op zoek naar antwoorden op vragen als; waar wil ik heen, welke kwaliteiten bezit ik hier voor, wat houdt me tegen, wat wil ik nog leren, wat wil ik loslaten, wie kunnen me steunen, etc.
Je gaat naar huis met een (nieuwe) fokus en een landkaart van je binnenwereld.

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en kost 17,50 p.p.