Samenwerking en ontwikkeling

Naast drie afgeronde jaren HBO Toegepaste psychologie, richting jeugd- en ontwikkelingspsychologie met stage bij buroboaz, heb ik de opleiding tot christelijk integratief coach van Stichting Groundwork afgerond. Daarnaast volgde ik de opleiding tot contextueel kindercoach bij Centrum Tea Adema.

Om me professioneel en persoonlijk te blijven ontwikkelen ben ik als coach betrokken bij Stichting Groundwork. Verder maak ik onderdeel uit van een netwerk van (kinder)coaches, therapeuten en hulpverleners en woon ik intervisiebijeenkomsten bij. Ik volg met regelmaat trainingen zoals:

  • Lichaamswerk (cursus ‘leven in je lijf’),
  • ‘Een taal erbij’ (de Kontekst)
  • ‘Groeimindset’ (Ekkomi kindercoaching)
  • Licentietraining ‘Schateiland expeditie’ (Ekkomi kindercoaching)

Een deel van mijn tijd werk ik bij Syncope hulpverlening waar ik cliënten begeleid en coach in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Als gecertificeerd buroboaz-trainer heb ik de mogelijkheid om binnen Fokus de training ‘happymini’ te geven aan ouders en kinderen (zie ‘trainingen’). Verder ben ik verbonden aan de trainersgroep happyme’ binnen de Stadskerk VBG, daar train ik ouders in groepsverband.

"Van alles waar je over waakt, waak vooral over je hart want het is de bron van je leven"

(Spreuken 4:23)