Ben je op zoek naar meer balans in je leven of naar meer verbinding met jezelf en anderen? Wil je meer rust vinden in jezelf? Loop je aan tegen moeilijkheden in je relatie met je kinderen, partner of anderen? Ben je een pleaser of juist niet? Word je regelmatig overspoeld door emoties of ben je de weg naar voelen juist voorbij gelopen? Weet je niet meer wat je wil? Heb je een burn-out of juist alleen maar behoefte aan zicht op een klein onderdeel van jezelf? Dan kan integratieve coaching je helpen om een beweging te maken van overleven naar leven.

We kennen allemaal wel de momenten van chaos in jezelf. Denken, doen & voelen lopen niet met elkaar op en zijn zelfs in conflict. De verschillende delen van jouw persoon vechten om aandacht en je ervaart geen keuzevrijheid* meer.

Door integratieve coaching geef je die verschillende ‘stemmen’ de aandacht en erkenning die ze verdienen! Je kan weer ontdekken wat maakt dat je soms andere dingen doet dan je graag wilt, waarmee je de verbinding met jezelf, en vaak ook anderen, verbreekt; dat je vast kan zitten in een gedragspatroon dat je als kind misschien goed heeft geholpen, maar je nu als volwassene alleen maar in de weg zit; dat je kan kiezen voor ander gedrag als je inzicht krijgt in wie je werkelijk bent. Een weg naar meer balans in en meer regie over je leven.

Ik loop graag een stuk(je) mee op jouw weg naar jezelf.

*Groundwork-collega Ewout schreef hierover een verhelderend blog.